понеделник, 21 юни 2010 г.

Десетте най-желани ергени в България

    Ето и списъка на десетте най-желани ергени в Бг, класацията не претендира да е официална, в нея не всеки е попаднал по заслуги, преценете и вие сами:
    1. Димитър Бербатов - както е тръгнало, в скоро време Бербо може да не е само най-желания ерген у нас, ами и в Англия, а защо не и в Европа. Богат, красив, умее да изпъква на футболния терен и за разлика от други свои колеги, притежава и достатъчно интелект за футболист. Да не говорим, че вече си има хиляди фенки в куп европейски страни. Говори се, че е имал връзки с тв водещата Деси Банова, плеймейтката Даниела Арнаут, както и с още доста знайни и незнайни девойки от света на модата у нас. В момента движи с "хубавата Елена", която никой не знае колко точно е хубава, тъй като обикновено си крие лицето. За сватба обаче коефициентът е по-висок от този Австрия да спечели титлата на Европейското. Нищо, че вече отпаднаха...

  
    2. Слави Трифонов - за Слави се е изприказвало много - и хубаво, и лошо. Това, което водещият обаче предпочита да държи зад кулисите е именно личният си живот. Иначе Славчо си има всичко - приличен външен вид, финансова сигурност, но и по слухове, един сериозен недостатък - ужасен характер. Твърди се, че могат да го изтърпят само родителите му и поради тази причина още не се е задомил. Иначе му приписваха връзки с част от екипа му като Алекс Раева и някои моми от балета, но нищо не бе доказано. Официално Слави бе влюбен и имаше сериозни намерения само веднъж - с варненката Маги, за която се твърдеше, че се е сгодил. Двамата бяха заедно от 1997 до 2004 година, когато се разделиха. Последната хубавица, която прояви интерес към особата му бе плеймейтката Златка Райкова. Шансовете обаче и той да й отвърне със същото, са много, много, ама много отрицателни.

    3. Пламен Константинов - капитанът на националния ни отбор по волейбол се счита за една от най-изгодните партии за брак от дълги години. Е да, ама нещо във връзките му все куца. Първо, се раздели с дългогодишната си приятелка Поли, с която бяха заедно още от НСА, след това се пробва при колежката й от ТВ 7 Петя Желева, но и там нещата не потръгнаха. Последва любопитна стъпка от страна Гибона - обяви, че си търси съпруга и получи хиляди писма от желаещи да покорят сърцето му. Преди месеци пък бе свързван с актрисата Елен Колева, за да се окаже, че всъщност последното му гадже е украинка на име Рита, която работи в Гърция като модел. Докога ли обаче ще са заедно?!

   
    4. Владимир Карамазов - секссимволът на Народния театър е покорил доста женски сърца, само дето никой не знае кои са. Бяга обаче от обвързване като дявол от тамян. Няма нито едно интервю, в което да разкрива сърдечни трепети, нито пък го забелязват в компанията на видни дами. Дори тръгна слух, че може да има и по-различна ориентация. Засега обаче Владо мълчи и нито отрича, нито потвърждава, което се оказва успешен ход с повдигането на реномето му сред най-желаните ергени у нас. Според слуховете интерес към него е имало от страна на фолк звездата Джина Стоева. Той обаче категорично я отрязал.

  
    5. Деян Донков - още една рожба на народния театър попадна в класацията ни. Деян определено е сред най-харесваните актьори въобще у нас и дори си оспорва титлата за най-секси лице на българския театър със заемащия по-горната позиция Карамазов. За разлика от него обаче Дидо е далеч по-освободен, никога не е крил страстта си към жените и е имал куп връзки. Неслучайно и ролята на Дон Жуан му пасна толкова добре. Има дете от колежката си Анастасия Ингилизова, за която обаче отказа да се ожени и двамата се разделиха. Моралист или не обаче, стотици дами въздишат по актьора, но за момента сърцето му е заето. От близо година той е верен на топмодела Кристина Милева, която дори отказа предложение от Милано, за да може връзката им да има бъдеще. Дали обаче Деян ще й отвърне със същото...

  
    6. Николай Илиев - актьор, режисьор, модел, тв водещ - въобще Ники е една многостранна личност. Твърди, че е прекалено чувствителен за мъж и общо взето до момента не е случвал особено с жените. Сега обаче има сериозна връзка с надеждата на родната лека атлетика Ивет Лалова и разкрива, че буквално е "открил любовта". "С Ивет се разбираме като личности, освен всичко друго, сме и приятели, което е много ценно", признава той. И добавя, че действително за първи път вижда бъдещето си след няколко години със същата жена, с която е и в момента.

  
    7. Христо Сираков - За "мистър 100-те манекенки" определено е доста трудно да изредим всичките му любовни постижения в областта на родните шоу среди, но се знае, че има дете от манекенката Ирен Онтева, ходил е с тв водещите Петя Григорова, Петя Велкова, Алекс Раева, плеймейтките ЗЛатка и Юлияна Кънчева, бизнесдамата Меги Дерм и още, и още, и още.. в момента е с бившата брадърка Зара. Любопитно е, че след всяка раздяла дамите намират и добри думи за него. А ние можем да отбележим и щедрото му сърце - не се пести за подаръци като силиконови бюстове, нови зъби или скъпи колиета. Това със сигурност му дава доста надеждна преднина в списъка с най-желаните ергени.

   
    8. Благой Георгиев - футболистът на германския Дуисбург е наричан "родния Бекъм" заради навика му да се облича непрестанно така, сякаш е тръгнал на ревю на "Victoria 's secret". Грижи се за външния си вид с маникюри, масажи, прилепнали фланелки, скъпи бижута, костюми - последен писък на модата. Известно време бе и лице на българската марка "Andrews". Като цяло обаче Благо е харесван доста от родните момичета, особено тези в областта на поп-фолка. Неслучайно и до днес се твърди, че е имал връзки с представителки на този жанр музика като Камелия и Емануела. Самият той обаче категорично отрича и поддържа официалната си версия - сгоден е за гимнастичката Христина Витанова, с която са заедно от години. Само дето тоя годеж продължава прекалено дълго, а за брак и дума не се чува.

  
   9. Калин Вельов - бившият перкусионист от "Шоуто на Слави" е магнит за сърцата на дамите от доста време. Той бе сред основателите на група "Акага" в далечното минало, като още по това време се говореше, че бил сред най-тачените в групата. С музикалните си занимания пътува често и е бил в куп страни като Германия, Швеция, Норвегия, Дания. "Поживях си и там", скромно признава той. През 1998 година става част от екипа на "Шоуто на Слави", но по-късно напуска, за да учи в Ротердам. Пази изключителни спомени от холандките, които били "най-разкрепостените жени в света". Иначе у нас му приписваха връзки с Мариана Попова, Мария Илиева, за които твърди, че са му просто близки приятелки. Във "Вип Брадър" пък изкара близо месец в компанията на идеала си за жена - Маги Желязкова. Верен на джентълменския си нрав обаче не предприе никакви стъпки към нея, тъй като е омъжена и има дете. Отскоро пък Калин е с изцяло нов имидж - отряза типичната си дълга къдрава коса, но и този му външен вид се харесва твърде много от фенките му.

  
    10. Емил Кошлуков - атрактивният Кошлуков бе известен като "плейбоят" сред екс-депутатите в народното събрание. Почти никога не можеше да бъде забелязан в мъжка компания, тъй като предпочиташе предимно женска. Подобно на Деян Донков има и дъщеричка Алис - от бившата си приятелка Наталия (ученическата му любов), с която живяха заедно в Калифорния, но не пожела да сключи брак с нея. Като се върна в България, започна да сменя гаджетата като носни кърпички. Името му бе свързвано с тв водещата Надя от "Елит", колежката й Диана Алексиева, близначките Шехтови, лицето на "Мастило" Вики. И това със сигурност не е пълният списък.