неделя, 2 май 2010 г.

Как да отслабнем?

   С идването на лятото всички са обзети от еуфория по това как изглежда тялото им след зимния застой! Цяла зима бездействие, малко разходки, малко движения и повечко хапване. Несъмнено това се отразява много неприятно на външния ни вид, а от там се снишава самочувствието и доброто настроение. Трябва да се вземат бързи и крупни мерки за овладяване на стреса от овалните форми натрупани през студените месеци и ефикасно решение за отстраняване на грозните тлъстинки. Това, което ще ви предложа е изпитано и доказано от мен и десетки мои приятелки. Диетата е лесна за изпълнение и не изисква никакви странични разходи. Нали ме разбрахте добре? За изпълнението и ще извадите от портфейлите си 0 лева. В какво точно се състои тя пиене на топла вода! Да, с вас ще открием топлата вода. Когато станете сутрин първото нещо, ще което правите е да изпиете водна ( 200мл.) чаша топла вода. Преди и след всяко ядене през деня отново чаша топла вода. Преди консумацията на чай или кафе повтаряме процедурата. И вечер преди лягане като за последно за този ден още една доза вода ! Ограничавайте се от консумацията на тестени закуски и алкохол. Не казвам да не се употребяват въобще, но е препоръчително да е минимално. При правилно спазване на диетата поразителния ефект е на лице след един - два месеца. Толкова добре ще се почувствате, че няма да пожелаете да се откажете и след постигане на желаните килограми. Освен, че ще постигнете желаната фигура, тялото ви ще се пречисти от безброй много токсини и ще се засили вашия метаболизъм! Имате гарантиран успех!!!!!!

Аристократът вкъщи

   Класическия халат излиза напред в гардероба. Колкото по-пухкав и мек, толкова по-добре! Става дума за домашния халат, любим и предпочитан от край време заради усещането за лукс, аристократизъм и уют, което навява. Да потънеш в мекотата му след ароматна баня е неописуемо удоволствие. Затова най-добрите марки вече обработват материалите по специален начин, така че да са двойно по-пухкави и меки на допир. Още повече, че навлизат нови технологии, които осигуряват по-бързо съхнене и имат антибактериални качества. Тези предимства изместват домашната дреха на първо място в гардероба. Копринен, сатенен, хавлиен или от памук, актуалния халат е с класически, свободно падащ силует. Разнообразието е в цветовата палитра: от нежни нюанси на кремаво, млечнобяло, бебешко розово, шампанско, капучино до кърваво червено, пепел от рози, синя слива, синьо, сиво и черно. Освен едноцветните варианти има и различни  животински палитри и пейзажни съчетания .

В търсене на идеала

    Най-търсената от дамите е операцията на бюста.След нея - липосукцията, предимно на бедра и корем. Тя често се съчетава с по-малки корекции на останалите части на  тялото, предразположени към напълняване. След корекция на нос, устни, лифтинг на средната част на лицето, стандартен и ендоскопски фейслифтинг. Все по-популярно напоследък е увеличаването на обема и дължината на пениса при мъжете. Според пластичните хирурзи все повече мъже се престрашават да легнат под скалпела. И при жените се наблюдава повишен интерес към корекции на интимните части: на срамни устни или поставяне на девствена ципа. Лично аз не робувам на модни тенденции. Вярвам, че красотата идва отвътре. Ако човек се приема такъв, какъвто е, то и околните ще го харесват!
    Особено активно са се разработили техниките за освежаване  на средната зона на лицето, т.нар. "мидфейслифт". Тази процедура се прилага само на 15 места по света. Едно от тях е в България - в известен медицински център . Това е комбинация от техники, при които се форсират меките тъкани към костта. Ефектът е по-дългосрочен и с по-добър резултат. Премахват се торбичките, повдигат се бузите, лицето видимо се подмладява. По-възрастните кавалери с по-млади дами си правят лифтинг на лицето, за да стопят видимата разлика.
   Сред най-новите методи е уголемяване на бюста с хиалуронова киселина. Този метод се прилага във Франция и Испания, у нас по-рядко. А и хиуроновата киселина е полизахарид, с времето се разгражда до обикновени захари и се стопява. Затова се налага повтаряне на процедурата. Първата процедура струва около 3000 евро. В следващите 8-10 месеца се прави допълване , после отново на втората година и на третата ако се наложи.
  Най-новото в света на ендоскопските операции на лицето са безкръвните операции, които се извършват с помощта на камера. Разрезите са съвсем малки - по 1 см. , и са скрити в косата. Отскоро у нас се поставят и импланти за гърди , като тази процедура става през пъпната ямка и така не остава белег. Прилага се предимно на звезди от световния шоубизнес, модели, дубльорки и на актриси. В България е рядко и много малко приложим.
  

Хитове за съблазън 2

   Непушачките. Цигарите модерни ли са? Вече не! Замениха ги никотиновите лепенки и електронните пурети, с които загрижените за здравето си дами отказват вредния порок. А и от тази година пушенето в обществени заведения за малко да мине в графа "забранени". Те са секси, защото не вмирисват дрехите, не рушат красотата ви и са доказателство за силна воля. Употребяват се лесно. Електронната пурета наподобява запалена цигара, работи на батерия и се пълни с никотин, като спестява останалите вредни вещества на обикновенните цигари. Лепенките се поставят върху кожата и са с различни размери - в зависимост от нивото на престрастяване.

 Късите панталонки. Те са новия минижуп! И са за предпочитане пред него в неловки моменти като слизане от автомобил или изкачване по стълби. Въпреки ниските температури дължината до коляно е неприемлива - трябва да е поне педя по-нагоре. Колкото по-мини са панталонките толкова по-голяма изглежда дължината на краката. Освен бедрата излагат на показ още една секси зона - коленете. Носят се с чизми, обувки на висок ток или платформи. Актуалните модели са по-обемисти, затова се придържайте към семпли топове, за да оформите секси визия.
   
Бримките. Забравете дълбоките цепки - на мода е загадъчната показност! Освен клинове и чорапогащници с бримки дизайнерите наложиха рокли на дупки и изрязани бански. Вдъхновението за тях идва от гръндж културата и разкъсаните дънки от началото на 90-те. Бримките са алтернативният начин да се разголите, без да се разсъбличате. Носят се с тюлена подпола телесен цвят, за да имитирате ефекта "на голо".