четвъртък, 29 април 2010 г.

Интимната половинка от силния пол



Съществува понятие идеалната половинка. Има ли я наистина и къде можем да я намерим ?!

     Това са въпроси, които толкова често се запитваме и тормозят нашето съзнание. Но отговорът е един - ДА ДА ДА ! Той съществува и е някъде там. Много е трудно докато не го срещнем, но случи ли се обратен път назад няма ! Открием ли "принцът на белия кон" приказката става повече от безкрайна. Много жени ще кажат, че това е малко вероятно, но веднага мога да го оспоря с факта, че е твърде вероятно да не са били постоянни в желанието си да го срещнат! Още повече, че не трябва да гледаме в прекалено тесен или малък диапазон - като пространство ! Насърчавам ви да се огледате и по-далеч от родния град, дори и от родината ако щете ! Съветът ми е един - не се отказвайте, не спирайте и не се задоволявайте с малкото след като може да получите всичко на куп !
    В тази статия ще разгледаме основно проблемът, какво може да загубим ако не сме с мъжът на живота ни.
    Да бъдеш с "точния" човек е да си открил ЛЮБОВТА . Още с първият поглед в стомаха се заражда онова толкова сладко и невероятно гъделичкане и леко присвиване. По-кратко и цялостно описание на това чувство няма. То се появява дълго време след първите срещи и може да продължи дори години. Приятното усещане от допирът при всеки един контакт между ръцете, лицата и телата е преповдигащо и мога да го опиша като наркотик,  без който животът ни вече няма смисъл. Допирът може да бъде най-различен, но след като ефектът е всеки път да ни кара да настръхваме от удоволствие, чувствата и желанията не стихват. Любимият може да ни изпие и покори само с един единствен дълбок поглед, но все пак не е в наш плюс ако го оставим да злоупотребява с това. Трябва ли да бъде добър любовник? Разбира сееееееее. Това беше реторичен въпрос! В противен случай нямаше да е идеален! Това е едно от неизменните качества, които трябва да притежава. И на последно място, но не и като важност това е приятелството и доверието между партньорите, без което всичко изброено по-горе няма смисъл. Освен емоционално привързани в любовен аспект идеалната двойка са и приятели. Споделянето на ежедневието, мечтите и бъдещите планове е част от това, което ви свързва и всичко това в подкрепено от взаимно доверие! 
   

Достоен за възхищение мъж


Родно име: Орлин Александров Горанов
Роден град: Берковица
Рожденна дата: 8 август 1957 год.
Зодия : Лъв
Професия: БГ поп изпълнител
Горанов е възпитаник на хор „Бодра смяна“. Пее и в Ансамбъла на армията.
По време на годините, в които се провежда конкурсът "Мелодия на годината" е един от водещите. През 1980-те и 1990-те год. особено популярен е дуетът му с Кристина Димитрова.
Едно от емблематичните му изпълнения е на песента "Светът е за двама". През 1990 г. завършва оперно пеене и до днес се изявавя на оперна сцена.
През 2010г участва във филма Мисия Лондон като Президентът един от главните герои.







 Орлин Горанов и приятелиЗлатна колекция

Светът е за двама
Детски спомен
Само с теб
Да можех
Не е пух от тополи
Направете място
Още те обичам
Аз и Ти
Полюси
Изгарящо чувство
Откровение
Докато питаш
Пясъчно момиче
Мъжка песен
Към една жена
Да започнем отначало
Ода за двете


Един от най-талантливите и елегантни поп-изпълнители в последните 20 години в България.Той е един от най-предпочитаните колеги, канен за съвместни записи – с Камелия Тодорова, Кристина Димитрова, Нели Рангелова.
Мъж, който e изискан, чаровен, елегантен, галантен, има вкус към живота, чувство за хумор! Той е наистина невероятен !

Енергийни вампири

  Има ли наистина енергийни вампири и как може да се предпазим от тях?

Има разбира се, всеки от нас много пъти се е срещал и комуникирал с хора, от които в последствие получава главоболие, отпадналост и дискомфорт. Как да се предпазим и да се освободим от натрупаното напрежение? Според народните поверия и психоаналитиците единно от най-често практикуваните трикове е да си нарочим даден аксесоар за талисман, който да ни предпазва. Това може да бъде : гривна, колие, обици, дреха или най-обикновен  червен конец. Ефект има. Друг начин за отърсване от негативната енергия е да излизаме по-често на разходка в природата, да ходим на театър, на изложби, да слушаме хубава музика. Още полезни съвети, които получаваме от специалистите е да четем повече книги и да контактуваме повече с природата и животните. Един домашен любимец несъмнено ще ни зареди с обилно количество положителен заряд. Усмихвайте се и бъдете позитивни! От това може само да спечелите, не губите нищо!