сряда, 12 май 2010 г.

Седмица на модата в Милано Пролет-Лято 2010

Кой: Prada
Какво иска да ни накара да мислим: Вканцията си е сериозен  бизнес
Кой: Alberta Ferreti
За какво иска да ни накара да мислим: Стая с изглед 
Какво харесва: дантела, пастелни цветове, ленти
Кой: Bottega Veneta
За какво иска да ни накара да мислим: Сегашната тенденция на дизайнер прави актриси и практически показва всичко в едно. 
Какво харесва: ризи, големи бижута, появи на жълто,светъл цвят на слива, сметана Какво направи: Не утилитарен, разочароващи обувки и чанти

Скарлет Йохансон и Mango в помощ за Хаити

   С цел да набере средства за засегнатите от земетресението в Хаити, актриса Скарлет Йохансон е разработила модна колекция съвместно с Mango. Тя  ще бъде достъпна от днес (до изчерпване на количествата) в над 1400 магазини, които фирмата има по целия свят. Част от колекцията от чанти ще бъдат дарени на Oxfam International (Oxfam в Испания).За печат на чанта, проектирана от Скарлет Йохансон, е изображение на Хаити и съдържа послание (написано и поставено от самата актриса) в подкрепа на хората в Хаити. Цената им е само 14 евро. Скарлет Йохансон иска да покаже своята ангажираност към каузата: " Радвам се, че си сътруднича с Манго за насърчаване на проекта солидарност.. Чрез закупуване на тази чанта, която е лично нейна дизайнерска изработка предназначена специално за случая, ние ще помогнем с осигуряването на жизнено необходимата помощ, като чиста вода за населението на Хаити. "